Instruktörer

Våra duktiga instruktörer ser till att övningarna anpassas efter din förmåga och utveckling.

Charlotte

Charlotte har undervisat i ashtangayoga sedan 1996 och är den första svenskan som blev auktoriserad av grundaren till Ashtanga Yoga, Sri K. Pattabhi Jois.

Hon en av de första att genomgå Teacher Training Level 2 hos KPJAYI på Mysore institutet i Indien och innan hon undervisade i yoga på heltid, jobbade Charlotte länge inom vård & omsorg, blandat med filosofi & psykologistudier.
Charlotte öppnade yogastudion på Odengatan 03/03/2003

Tel: 073-700 56 22
charlotte@ashtangayoga.nu

Emilie

Emilie har varit yogalärare i 10 år och har sedan 2013 fördjupat sig i ayurvedans fascinerande värld. Hon gick en 2-årig yogalärarutbildning i Paris för Robert Boustany 2007-2009 och hennes 1,5-åriga ayurvedautbildning gick hon för Dr Sangeeta Balaprakash i Stockholm 2013-2014. Hösten 2014 studerade Emilie vidare och gjorde praktik på Kerala Ayurveda Academy i Kerala, Indien. Emilie arbetar också som projektadministratör i designbranschen.

Tel: 070-838 86 55
emiliesyoga@gmail.com

Janni

Janni provade första gången Ashtanga i Tammerfors där hon pluggade men började regelbunden practice 2011 i Luleå. Där tränade hon ett år och efter flytten till Stockholm sommaren 2012 började hon träna hos Charlotte. Janni har också gått olika workshops med bl.a. Sharat Jois och Petri Räisänen.

Efter morgonpractice så åker Janni till sitt ordinariejobb i en gymnasieskola där hon undervisar i matte och spanska.

Milena

Milena har varit aktiv inom Ashtangayoga sedan 2003. Det var hennes dansintresse som fick henne att prova yogan och sedan dess är hon fast. Charlotte och Gabriela Pascoli är hennes stora inspirationskällor men hon har provat andra fantastiska lärare såsom Tim Miller och Nancy Gilgoff. Ett besök till KPJAYI i Mysore har Milena även gjort och hon hoppas på många fler! Utanför yogan så har hon studerat teknisk fysik och journalistik och jobbar till vardags på Nobelmuseet som museilärare.

Anastasia

Anastasia har praktiserat Ashtanga yoga sedan 2012. Intresset för yogan har tagit henne till såväl Indien som Costa Rica och Italien. Hon blev auktoriserad att undervisa av Sharath Jois, KPJAYI, i början av 2019 efter att ha tillbringat flera vintrar med att praktisera i Mysore i södra Indien.

Hon har framförallt undervisat i Costa Rica och Italien men även hållit i kurser i Sverige. Vid sidan av yogan lär hon ut svenska och jobbar som kommunikatör på en djurskyddsorganisation.