Instruktörer

Våra duktiga instruktörer ser till att övningarna anpassas efter din förmåga och utveckling.

Charlotte

Charlotte har undervisat i ashtangayoga sedan 1996 och är den första svenskan som blev auktoriserad av grundaren till Ashtanga Yoga, Sri K. Pattabhi Jois.

Hon en av de första att genomgå Teacher Training Level 2 hos KPJAYI på Mysore institutet i Indien och innan hon undervisade i yoga på heltid, jobbade Charlotte länge inom vård & omsorg, blandat med filosofi & psykologistudier.
Charlotte öppnade yogastudion på Odengatan 03/03/2003

Tel: 073-700 56 22
charlotte@ashtangayoga.nu

Emilie

Emilie har varit yogalärare i 10 år och har sedan 2013 fördjupat sig i ayurvedans fascinerande värld. Hon gick en 2-årig yogalärarutbildning i Paris för Robert Boustany 2007-2009 och hennes 1,5-åriga ayurvedautbildning gick hon för Dr Sangeeta Balaprakash i Stockholm 2013-2014. Hösten 2014 studerade Emilie vidare och gjorde praktik på Kerala Ayurveda Academy i Kerala, Indien. Emilie arbetar också som projektadministratör i designbranschen.

Tel: 070-838 86 55
emiliesyoga@gmail.com

Jenny

Jenny testade flera yogaformer innan hon till sist fastnade för Ashtanga yogan. 2012 besökte hon Mysore för att yoga för Sharath Jois. Jenny är utbildad beteendevetare vid Stockholm Universitet och har arbetat mycket med ungdomar. Utöver det så har hon tidigare sysslat med fitness och styrketräning.

Milena

Milena har varit aktiv inom Ashtangayoga sedan 2003. Det var hennes dansintresse som fick henne att prova yogan och sedan dess är hon fast. Charlotte och Gabriela Pascoli är hennes stora inspirationskällor men hon har provat andra fantastiska lärare såsom Tim Miller och Nancy Gilgoff. Ett besök till KPJAYI i Mysore har Milena även gjort och hon hoppas på många fler! Utanför yogan så har hon studerat teknisk fysik och journalistik och jobbar till vardags på Nobelmuseet som museilärare.

Kinga

Började yoga 2001, undervisar sedan 2008, Fördjupningskurs för yogalärare 2009-2010 med Maria Boox, 2009-2012 lärling hos Maria Boox 2012 resa till Mysore, yoga för Sharath R. Jois. Yogalärarutbildning med Manju Jois (50h) har erfarenhet av yoga genom graviditeten.

Vid sidan av yogan är hon verksam som ört- och aromaterapeut, (2016), kost- och näringsterapeut (2018) samt jobbar på hälsokostbutiken Gryningen  och studerar basmedicin.

Lärlingar

Zillah

Zillah började träna Ashtanga Yoga för över tio år sedan när hon som 15-åring tog sin första yogalektion för Charlotte Lindström. Sedan ett par år tillbaka har hon gått in för det helhjärtat och yogar sex morgnar i veckan. Våren 2016 gjorde hon sin första resa till Indien, där hon tränade för Sharath Jois i Mysore. När hon inte utövar yoga står hon ofta på scen tillsammans med sin apkompanjon Totte och underhåller både stora och små som buktalare.

Janni

Janni provade första gången Ashtanga i Tammerfors där hon pluggade men började regelbunden practice 2011 i Luleå. Där tränade hon ett år och efter flytten till Stockholm sommaren 2012 började hon träna hos Charlotte. Janni har också gått olika workshops med bl.a. Sharat Jois och Petri Räisänen.
Efter morgonpractice så åker Janni till sitt ordinariejobb i en gymnasieskola där hon undervisar i matte och spanska.

Mattias

Har utövat yoga med stegrande intresse sedan 2008 och deltar årligen i olika ashtangayoga kurser runt om i världen. Är även bekant med Vipassana meditation och jobbar som arkitekt på dagtid.